ដាក់លក្ខ័ឡើងក្រហមទែត ចប់ហើយ ជាតិនេះដឹងតែមិនរស់ទេមើលទៅ
ទីតាំងផលិតទឹកក្រូចពុំមានស្ដង់ដាមួយកន្លែងដែល TVFB ធ្លាប់ចុះទៅយកព័ត៌មាន ពេលសមត្ថកិច្ចនាយកដ្ឋានគរបាលប្រឆាំងបទល្មើសសេដ្ឋកិច្ច នៃក្រសួងមហាផ្ទៃ
ចុះបង្រ្កាបនិងបិតអាជីវកម្មបណ្ដោះអាសន្នកាលពីថ្ងៃទី៨ខែឧសភាឆ្នាំ២០១៧កន្លងទៅ ស្រាប់ប្រទះឃើញ Page មួយបាន Post ចង់លក់ទីតាំងសិប្បកម្មនោះបន្ត... តើពេលសមត្ថកិច្ចចុះបង្ក្រាបនោះ បានយកទឹកក្រូចទៅពិនិត្យឃើញគុណភាពទឹកក្រូចយ៉ាងដូចម្ដេច? ហេតុអ្វីអាជីវកម្មបែបនេះអាចបន្តដំណើរការបានបន្ត? តើចង់សម្លាប់អាយុជីវិតប្រជាពលរដ្ឋក្រីក្រប៉ុន្មាននាក់ទៀតដោយ ទឹកក្រូចគ្មានគុណភាពស្ដង់ដានិង? មូលហេតុអ្វីសមត្ថកិច្ចបង្ក្រាបហើយអាចបន្តអាជីវកម្មបានធម្មតា?
No comments:
Post a Comment